Підшлункова залоза відіграє важливу роль в обмінних і травних процесах. Вона виділяє підшлунковий (панкреатичний) сік, який бере участь в процесі перетравлення їжі. Нездатність як слід перетравлювати їжу призводить до харчової алергії, коліту, слабкості імунної системи. Але найголовніше – підшлункова залоза виробляє гормони, які регулюють вуглеводний і жировий обміни в організмі, порушення яких веде до таких захворювань: цукровий діабет, панкреатит, панкреатоз, утворення кісти підшлункової залози і ін.
Комплекс Ф. Актив підвищує засвоєння глюкози при цукровому діабеті, покращує обмін тригліцеридів і холестерину, а також стимулює шлунок і підшлункову до виробництва травних ферментів необхідних для перетравлення їжі.
Дія компонентів
При оздоровленні будь-яким способом дуже важливо, щоб в цей період в організм надходила необхідна кількість біологічно активних речовин, завдяки чому він буде продовжувати працювати стабільно.
Роль живильного комплексу, в даному випадку, виконують прозери (пророслі зерна вівса, пшениці і кукурудзи).
Прозери (пророслі зерна вівса, пшениці, кукурудзи ) – в збалансованому вигляді містять практично всі біологічно активні речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму людини.
Всі інгредієнти, що входять до складу комплексу Ф.Актів, володіють багатобічною терапевтичною дією. Однак до складу комплексу Ф.Актів вони включені завдяки наступним властивостям:
Топінамбур (корінь) – нормалізує функції підшлункової залози; регулює функцію кишечника; нормалізує кислотність шлункового соку; має яскраво вираженими протизапальні властивості; знімає біль в шлунку і кишечнику; сприяє загоєнню виразок.
Петрушка (корінь) – покращує роботу підшлункової залози, нормалізує процеси травлення; пригнічує процеси бродіння в кишечнику; розчиняє камені і пісок в сечовивідних шляхах.
Лопух великий (корінь) – збільшує секрецію панкреатичних ферментів; посилює виділення жовчі; покращує моторику кишечника; регулює обмін речовин.
Кульбаба лікарська (корінь) – нормалізує функції підшлункової залози; покращує травлення; збільшує секрецію шлункового соку; стимулює вироблення жовчі; нормалізує перистальтику кишечника; знижує рівень холестерину; сприяє засвоєнню заліза.
Льон (насіння) – в льняному сім’ї присутні речовини, які називаються лігнанов, які сприятливо впливають на різні гормони і сприяють захисту від раку, бактерій, вірусів і патогенних грибів.
Стевія – покращує функції печінки і підшлункової залози; знижує рівень глюкози і холестерину в організмі. При діабеті перешкоджає розвитку гіпоглікемічних та гіперглікемічних станів, чим дозволяє знизити дозу інсуліну.
Ліпоєва кислота – ефективний засіб для запобігання цілого ряду наслідків підвищеного рівня цукру в крові; підвищує ефективність процесів вироблення енергії в організмі; запобігає відкладенню жирових запасів.
Аланин – бере участь у виробленні лімфоцитів; регулює рівень цукру в крові, роботу надниркових залоз.
Глутамінова кислота – сприяє зв’язуванню аміаку, підвищений вміст якого в організмі спостерігається у випадках цукрового діабету; стимулює роботу травної системи; знижує тягу до солодкого і алкоголю.
Reviews
There are no reviews yet.